субота, 2 листопада 2013 р.

Стрілянина в Аеропорту Лос-Анджелеса, нові деталі…

Поліція ідентифікувала тіло офіцера Управління транспортної безпеки США (TSA). Це був 39 річний Жерардо І. Хернандес (Gerardo I. Hernandez), котрий став першим працівником TSA, що загинув під час виконання службових обов’язків  протягом 12 років. В управлінні він працював з 2010 року. Підозрюваний у скоєнні злочину – Паул Чянчя (Paul Ciancia)

Пригадаємо, що випадок стався учора о 9:30 ранку за місцевим часом  в Терміналі №3  Міжнародного Аеропорту Лос-Анджелеса,  23 річний латиноамериканець будучи на контрольно-пропускному пункті почав стріляти з напів-автоматичної зброї, котру приніс із собою в сумці. Підозрюваний був дуже обізлений на працівників TSA.  Очевидці говорять, що декого з пасажирів він питав: “Ти з управління транспортної безпеки?”, коли ті відповіли “ні”, він “дозволив” їм жити.    Після пререстрілки з поліцією Паул Чянчя отримав поранення в грудну клітину і в живіт, був затриманий. 

Президент країн – Барак Обама виразив співчуття родинам постраждалих офіцерів.

За словами начальника одного з відділів пожежного департаменту Лос-Ангжелеса (Los Angeles Fire Department Battalion) (анг.-) – Армандо Хогана (Armando Hogan), п’ятьох людей завезено до шпиталю: загиблого і двох поранених офіцерів, одну особу зі зламаною щиколоткою та шість осіб у яких “дзвеніло” у вухах від пострілів з вогнепальної зброї.

За словами представників аеропорту інцидент вплинув на  746 національних рейсів з Лос-Анджелесу. Деякі з них скеровано до іншого аеропорту, а інші затримано. 

 

Джерела: hollywoodreporter.com, cnn.com, nytimes.com

Немає коментарів:

Дописати коментар