вівторок, 12 серпня 2014 р.

Робін Вілльямс… Кілька слів про його життя…

 

Вчора 11 серпня 2014 року пішов з життя однин з найкращих американських комедійних акторів - Робін Вільямс (анг. Robin Williams). Ви його могли знати з багатьох фільмів, а особливо з таких як: «Джуманджі» (1997), «Ніч в музеї» (2006), «Ніч в музеї 2» (2007) або мультфільму: «Аладдін» де він в оригінальній версії озвучував кумедного джина, якому було все під силу . Щоб виразити свої співчуття Академія кінематографічних мистецтв і наук США (анг.- Academy of Motion Picture Arts and Sciences) натякаючи на мультик написала: «Джине, тепер ти вільний»

 

image

 

Актор отримав свою славу після появи фільму «Доброго ранку, В’єтнам» 1987 року (анг.- Good Morning, Vietnam), в якому йшлося про радіо ведучого, котрий працюючи підчас війни у В’єтнамі піднімав бойовий дух солдатам. Фільм мав також символічне значення для американців, які дуже болісно відчули наслідки війни в 60-70 роках… Після цього його кінокар’єра почала успішно розвиватися. Робін Вільямс неодноразово отримував престижні нагороди та відзнаки…

File:Good Morning, Vietnam.jpg

 

Що ж сталося з актором?

На прес-конференції , котра відбулася в місті Сан Рафаель, Каліфорнія 12 серпня 2014 року о 11:00 ранку за місцевим часом помічник шерифа округу Марін (Marin County) повідомив, що причиною смерті є гіпоксія організму (удушшя). Поліція вважає, що актор повісився на дверях у власному домі. Триває слідство…

Крім цього біля тіла актора знайдено ніж, а на його плечах сліди порізів. На даному етапі помічник шерифа лейтенант Кіс Бойд (Keith Boyd), заявив, що поліція не може багато сказати аж до закінчення слідства. Одним елементів розслідування буде прослуховування аудіо запису виклику служби «911» та встановлення, що насправді сталося з актором.

Достойменно відомо, що останній раз його бачили живим о 22:30 10 серпня 2014 року. Наступного дня о 11:45 служба екстреної допомоги 911 зареєструвала виклик… Медичний персонал прибув на місце події о 12 годині… Смерть офіційно констатовано о 12:02. Актор прожив 63 роки, здобув величезну славу та був одним з найпопулярніших комедійних акторів.

Відомо, що в 80-х роках актор мав проблеми з уживанням наркотиків та алкоголю. Однак після смерті його друга Джона Белуші (анг.- John Belushi), котрий помер від передозування на вечірці 5 березня 1982 року, Робін Вільямс вирішив вилікуватися від наркоманії і змінити свій стиль життя.

Однак в Голівуді ходять чутки, що це йому не дуже вдалося і він мусів лікуватися від наркозалежності та алкоголізму вдруге. Крім того, ті, хто його знав особисто подейкують, що актор останніми роками боровся з депресією… Поки що не відомо чи це стало причиною його смерті.

Очевидно те, що Америка шокована а з нею мільйони фанів актора. В Голівуді, на «Алеї слави» люди залишають плакати на яких виражають найщиріші співчуття. Відомі актори з моменту поширення інформації пишуть в Твіттері, що Америка втратила хорошого актора, який був взірцем мільйонів. Хай би там як, але більшість його фільмів стали класикою, яку приємно дивися не зважаючи на те, коли вони були зняті.

 

_____________________

Джерела: http://abcnews.go.com/Entertainment/robin-williams-apparently-committed-suicide-hanging/story?id=24947586

                         http://www.mainlinemedianews.com/articles/2014/08/12/main_line_times/news/doc53e9629c8c0de111603980.txt

                          http://www.hollywoodreporter.com/news/robin-williams-death-his-cocaine-724802

                         https://twitter.com/TheAcademy/status/498996314395246593

                          http://www.marinsheriff.org/uploads/854.pdf

                         http://blogs.babycenter.com/celebrities/robin-williams-dies-suicide-08112014-wife-death-remembrance/

Немає коментарів:

Дописати коментар